Derma Roller- Kollagén Indukciós Terápia Age Attraction hatóanyagokkal

Derma Roller- Kollagén Indukciós Terápia Age Attraction hatóanyagokkal

 

Ajánljuk az atrófiás, tág pórusú, vagy aknés bőrök kezelésére, a pigmentfoltok halványítására.

A Derma Rolleres henger egyedülállóan eredményes technológiájával nagyon látványos eredményeket képes felmutatni: a kezelések következtében ún. kollagén indukció jön létre a kötőszövetben. Hogyan történik ez? A DR felületét több száz nagyon vékony mikro tű borítja, ezek mikro sebeket ejtenek a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől, és beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Ennek a sebgyógyulási folyamatnak az a lényege, hogy fokozódik a bőr kollagén termelődése, a kollagén állomány újraépül, nő a kötőszövet rugalmassága, tömörsége.

Eredménye, hogy tág porusok összeszűkülnek, az atrófiás hegek feltöltődnek, az aknés bőrök letisztulnak, a pigment-zavarok elhalványulnak.

A kezelésekhez az Age Attractionorvosi tisztaságú speciális hatóanyagait (Hyaluron 3, vitaminok, peptidek) használjuk, a legmélyebb és legtökéletesebb felszívódás érdekében orvosi eleltroporáció segítségével.

A kezelések alatt nagyon fontos a higiénia, a megfelelő fertőtlenítés! vendégeinkneksaját, névvel ellátott Derma Rollere van a kezelések alatt.

A kezelés után fontos a fényvédelem!

 

Kezelési idő: kb. 90 perc

Ára: Derma Roller: 5000 Ft          Kezelés: 10.000 Ft /- alkalom

 

Érdeklődni lehet:   Pusztai Zita

                        Kozmetikus mester

                        20-9494-874

 

Még több érdekesség az Age Attraction -ról:  www.ageattraction.hu

 

Kapcsolódó kezelések