Bőrfiatalítás mesterfokon: Meso I Laser- Age Attraction = "Szépség és Tudomány"!

 

Ez a készülék Magyarországon a létező legmodernebb és egyben legeredményesebb orvos-kozmetikai eszköz, mely ötvözi a lézeres biostimulációt az eredeti orvosi elektroporációval.

A Meso I Laser innováció a szépségápolásban.

Sikerének lényege, hogy két, önmagában is eredményes kezeléstípust: a mezoterápiát és a lézeres bőrfiatalítást ötvözte egy készülékben.

A kezeléseket, a német Age Attraction professzionális, magas hatóanyagtartalmú termékeivel végezzük, melyeket ehhez a speciális technológiához fejlesztettek ki.

 

Lézer-és Mezoterápia,- bőrfiatalító, feszesítő-kezelés:

  • A nagyteljesítményű lézer hatására a bőr és a sejtek falának átjárhatósága megnő. 

A mezoterápia (orvosi elektroporáció) alkalmazásával a bőrben és a sejteken olyan pórusok nyílnak meg, melyeken keresztül nagy mennyiségben lehet bejuttatni feszesítő, tömörítő,                   ránctalanító koncentrátumokat,-Hyaluron-3, Alma-őssejt kivonat, Argirelin (természetes botox hatás), Fiatalító peptidek, vitaminok stb.- így azonnali és tartós eredményt láthatunk, míg a lézer hatása pár nap elteltével - a kötőszövetben lévő kollagén-rostok stimulálásával- még tartósabb eredményt képes elérni. 

A kezelés eredményeképpen a bőr öregedési folyamata lassul, javul a minősége, struktúrája. A kötőszövet hidratáltabb, feszesebb lesz, csökkennnek a száj-és szemkörnyéki ráncok. 

Kezelési idő: kb. 90 perc

Kezelés ára: 17.000 Ft/alkalom  

  - 5 alkalmas kúra: 85.000 Ft  + 1 alkalom ajándék kezelés!

 

Érdelkődni lehet:  Pusztai Zita

                       Kozmetikus mester

                        20-9494-874

 

Még több érdekesség az Age Attraction -ról:  www.ageattraction.hu

 

Kapcsolódó kezelések