mATIS kezeléseinket a francia protokoll szerint végezzük, személyre szabottan - bőrdiagnosztika után,- hogy az eredmény a legtökéletesebb legyen: "... Mert minden Nő különleges"

Aktív Kaviár – Premium Expert – kezelés: ’Kaviár gyönggyel’

Amikor különösen fontos, hogy bőrünk a legjobb ápolást kapja!

A kaviár a luxus, a minőség, az elegancia és a különlegesség szimbóluma a kozmetikai hatóanyagok között.

A kezelés fő eleme az arc, - és dekoltázs masszázs, amit a kaviárt tartalmazó mikro-gyöngyökkel végezzük. A bőrt revitalizálja, vitaminokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, ásványi anyagokkal tölti fel.

Kezelésünk eredményességét fokozzuk a lézer fényterápia anti-aging hatásával.

Ez, a természetes szépséget biztosító kezelés regenerálja, táplálja, intenzíven hidratálja és feltölti a bőrt.

A kezelés otthoni kiegészítője a ’Réponse Premium’ terméksorozat, mely teljes körű luxus ápolást nyújt a mindennapokban is.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 11.500 Ft

A ’Kaviár gyöngy’ kezelés hatékonyságát ’Aktiv Kaviár Maszk’ –kal fokozhatjuk. Ez az újgenerációs maszk elősegíti a sejtek megújulását, biotechnológiai összetevői nyugtató, hidratáló hatásúak, csökkentik a bőr érzékenységét.

Hatóidő: 20 perc, ára: 5.500 Ft

 

 

Intenzív simító – Peel Expert – kezelés ’AHA,-BHA,- Hyaluronsavval’

Bőrünkön 25 éves kortól fokozatosan jelennek meg az apróbb mimikai ráncok, melyek sajnos fokozatosan mélyülnek el és egyre több lesz belőlük.

A Simító peeling finom, kémiai bőrradír, AHA (alfa-hidroxi-) és BHA (béta-hidroxi-) savakat tartalmaz, melyektől a bőr simább, finomabb textúrájú lesz, a ráncok mélysége csökken, a bőr megújul, fokozódik a ragyogása.

A peeling alatt ’Ridoki’ – speciális hengerekkel masszírozunk, ezzel segítjük a hatóanyagok felszívódását, fokozza a vérkeringést és az energia áramlást.

A kezelés otthoni kiegészítője a ’Réponse Correctiv’ terméksorozat, mely magas hyaluronsav tartalmának köszönhetően folyamatosan hidratálja, feltölti a bőrt.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 9000 Ft

 

 

Felmelegedő lifting – Lift Expert – kezelés

Ez a kezelés gondoskodik az érett bőrök komfortérzetéről, regenerációjáról és tonizálásáról. Újra formázza az arckontúrt, rugalmasabb bőrt és ragyogó arcszínt eredményez.

Az aranyló ’Lifting krém-maszk’- ra egy újgenerációs gipsz maszk kerül, mely kellemesen, fokozatosan átmelegszik (kb. 20 perc), majd visszahűl, miközben a hatóanyagok tökéletesen felszívódnak.

A kezelés otthoni kiegészítője a ’Réponse Correctiv’ és a ’Réponse Jeunesse’ terméksorozatok, melyek folyamatosan hidratálják, feltöltik, feszesítik a bőrt, így az hosszútávon megőrzi szépségét, ragyogását.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 8500 Ft

 

 

Fiatalító ’Hydreclat’ – Hydra-Nutri Expert – kezelés

Speciális hidratáló és tápláló géleket, szérumokat használunk, melyek felszívódását kozmetikai ultrahanggal és vibrációs-termo arcvasalóval fokozzuk.

A bőr rugalmasabb, puhább és tökéletesen hidratált lesz, köszönhető a ’Növényivaj-trió’ –nak (Bassia, -Karité, -Vadmangóvaj) és a ’Szenna’ –nak, melyek hatására helyre áll a bőr komfortérzete és védelme.

Kezelési idő: 60 perc

Kezelés ára: 6000 Ft

 

Érdeklődni lehet:  Pusztai Zita

                       Kozmetikus mester

                         20-9494-874

 

Még több érdekesség a MATIS -ról:  www.terezakozmetika.matis.hu

                                                     www.matis.hu

   

 

 

 

Kapcsolódó kezelések