Köszöntjük Önt honlapunkon, Pusztai Zita kozmetikus mester és Kolléganői nevében!

Szalonunkat 2001-ben nyitottuk Pécs belvárosában, csendes, udvari környezetben a Teréz u. 7. sz. alatt. Nevét,-"Tereza Szépségstúdió"-innen kapta. 

A földszinten működik fodrászatunk, ez emeleten a manikűr-pedikűr,-és a csendes tevékenységek: kozmetika és testkezelések.

A kozmetikai,-és testkezeléseinket kabin rendszerben végezzük, igyekszünk Vendégeinknek a kezelések alatt nyugodt, diszkrét és kellemes pihenést biztosítani.,-szép környezet, lágy zene, finom illatok, meghitt fények....

Arc,-és testkezeléseinket, a francia MATIS, és a német Age Attraction cégek metódusai szerint végezzük.

Referencia szalonként: a biotechnológia, a természettudományok, a tradicionális készítmények és napjaink High-tech termékei együttesen adják a szépséget, harmóniát, biztonságot.

A MATIS és az Age Attraction termékei és a mai szaktudásunk biztostíják, hogy Ön a legmodernebb kozmetikai eljárásokat élvezhesse európai színvonalon, de hazai árakon.

Kozmetikánk a leghatékonyabb gépekkel van felszerelve, segítve kezeléseink eredményességét.                                                                                                                       Munkatársainkkal folyamatosan képezzük magunkat, tanfolyamokon, bemutatókon sajátítjuk el a legújabb és megmodernebb eljárásokat. 

2000-ben Párizsban, a Payot Intézetben tölthettem egy hetet, ahol speciális masszázstechnikákat is tanulhattam.

Fontosnak tartjuk szakmánk magasszintű oktatását is, kozmetikus tanulók gyakorlati képzésével foglalkozom immár 20 éve.

 

Látogasson el hozzánk, szerezzen örömteli élményeket Önmagának és szeretteinek!

 

Kérdéseire szívesen adunk információt, választ!

 

Pusztai Zita -Kozmetikus mester, gyakorlati oktató, üzletvezető-  20-9494-874

 

Tereza Szépségszalon:  72- 211-810 

Kapcsolódó kezelések